Lamputa fermecata


Saptamana trecuta am mers prin Hornbach sa cumpar conserve la pisicoante. M-am plimbat prin magazin ca prin muzeu, singura diferenta a fost ca nu am platit intrarea.Mi-am amintit ca imi trebuie o lampa portativa, am un proiector insa consuma 150w, parca mi-ar trebui ceva economic. La magazinele mici din sat nu am gasit, asa ca am vrut sa fac eu una, un cablu de alimentare si o dulie. Un cablu de alimentare costa 10 lei, o dulie vreo 3… La capatul raftului gasesc lampi portative. Cu neon 19 lei, cu bec 21.

Iau una cu bec! Cablu de 7m, protectie la lovituri, cu un fel de reflector sa nu lumineze direct in ochi; ambalajul din pvc dur promitea ceva cat de cat de calitate.

Ajung acasa, o bag in priza si…bezna in toata casa. Sigurantele.

-Hmm, are un scurt!

O las asa pana astazi, cand repet operatiunea. Nu au mai sarit sigurantele, insa a inceput sa lumineze cablul de alimentare, asa din loc in loc, parca era un furtun de pus pe casa la Craciun.

Am desfacut-o; cablul de alimentare avea amandoua polaritatile lipite la o borna. Si acolo unde incepuse sa lumineze, se intrerupsese.

America matii Hornbach!

In concluzie: Daca treceti pe la Hornbaci si vedeti portocalia din poza, fugiti repede in celalalt capat al raftului.

P.S. Hornbach, ti-am facut reclama, sa-mi dai reducere de acum!

Categorii: Utile | Etichete: | 10 comentarii

Navigare în articol

10 gânduri despre „Lamputa fermecata

  1. Corect, e cea mai potrivită reclamă! Eu am păţit altă minune, la un magazin online. Încă sunt în discuţii cu ei (citeşte „scandal”), pentru că ce mi-au livrat nu se pupă cu comanda, factura a dispărut în ceaţă etc., etc. Tot d’ăştia… importanţii…

    • Am cumparat si eu online un telefon dual-sim, destul de scump la vremea aceea, l-au livrat…nu functiona….l-am returnat….l-au schimbat…nu functiona…l-am returnat…abia al treilea exemplar a functionat. Cat a costat curierul? 60 lei dus, 60 lei intors, de fiecare data… Afacere nu gluma!

  2. Bag sama ca esti genul norocos.Una rea sa fie in tot magazinul,pe aia pui mina si n-o mai lasi.
    Eu zic sa-l duci inapoi sa si-l friga si sa-ti dea unul incercat la fata locului.Sa le sara lor sigurantele.
    D am si eu o intrebare: De ce naiba tot mergi la Hornbach,ca numai de citeva articole n-ai avut nimic bun de pe urma lor?

    • Pai ma duc sa casc ochii la diverse lucruri, sa le studiez si apoi sa le cumpar de la altii, mai ieftin. De ex, am avut nevoie de ancore pentru beton, sa fixez suporturile unor grinzi. Cele mai ieftine ancore erau 12 lei, eu le-am luat cu 5 de langa casa. De la ei luan destule, si de la altii mari, insa de la aventura cu focarul iau doar ce nu gasesc la negustorii mici.

      Si mai merg pentru mancare de pisici, au conserve bune si foarte ieftine, pentru biscuiti de catel, si pentru seminte de canepa (diluez canabisul acasa) cand merg la pescuit.

      Nu mai pot s-o duc inapoi, am reparat-o eu. E mai scumpa benzina pana la ei…
      Adevarul…e tare proasta lampa! Ambalajul zdravan ascunde fragilitatea produsului. Sa nu stranuti pe langa ea ca se dezintegreaza. Si alta nu aveau!

  3. Eu cumparam de la Baumax, Dedeman, mai nou materiale de la Lafarge.
    Acu, n-o sa spun ca serviciile la Lafarge sunt ca in germania dar macar livreaza produse la timp si raportul calitate pret e ok
    dar tu de ce n-ai incercat lampa in magazin?

    • Si pe la ai nostri gasesti produse ok, unele la pret bun, insa dupa povestea focarului, dupa felul in care au pus problema (veniti la toamna!) nu ratez nicio ocazie sa le zic cateva!

      Daca era o scula mai scumpa, as fi verificat-o, insa la 20 de lei, si la un ambalaj sigilat, am crezut ca nu e cazul. In plus de asta o lampa inseamna doua sarme legate la un bec! Ce poate fi defect la ea? Acum am vazut! 🙂
      O puteam schimba a doua zi, dar am fost ocupat cu ascultatul povestilor pescaresti pe malul baltii! 🙂

  4. cica sa nu stranuti pe langa ea ca se dezintegreaza :))))

  5. …o fi avand vreo legatura cu Aladin…mai vezi pe-acolo…un descantec,ceva :D…

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.