Invitato alla carbonara


Categorii: simtiri | Etichete: , | 5 comentarii

Navigare în articol

5 gânduri despre „Invitato alla carbonara

  1. …bunataturi!…🙂

  2. …Cred că are gust mai bun în castronelul de pământ!

    • Se spune ca la origine Carbonara ar fi fost mancarea minerilor italieni, oameni destul de saraci, care nu erau dispusi sa petreaca mult timp gatind… Carbonara pastreaza simplitatea si rapiditatea retetei originale, de aceea intotdeauna stiu ca se serveste in castronase, nicidecum in farfurii. Eu numai in castroane de pamant o servesc. Sunt preferatele mele.🙂

  3. Mihaela C.P.

    Si mie imi place sa mananc in strachina de pamant . Mai ales supe, ciorbe , nu insa (si nu inca) cu lingura de lemn😀.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: